Mærkesager

Samarbejdet skal tilbage i Odense Byråd

Vi skal gøre Odense til det foretrukne sted i Danmark at starte virksomhed. Odense har alle muligheder for at blive omdrejningspunkt for opstart af nye virksomheder:

Kommunalpolitik handler om de nære ting. Det der foregår lige foran ens egen og naboens hoveddør. Derfor skal vi altid søge de brede løsninger i byrådet, hvor ideologi og blokpolitik ikke må stå i vejen for forsøget på at finde brede løsninger.

Styrkelse af folkeskolen

Vores skoler skal tilføres flere økonomiske midler. Inklusion af elever der kræver mere tid og ønsket om styrket faglighed indenfor fx IT undervisning kræver flere lærerkræfter. Folkeskolen skal derfor tilføres øgede økonomiske midler.

Flere mennesker skal i job

Odense er midt i en rivende udvikling, men vi har ikke formået at omsætte dette til tilstrækkeligt mange job. Det kan og skal vi gøre meget bedre. Kommunen skal styrke indsatsen, og vi skal også selv som borgere konstant søge ny muligheder for at bidrage til vores fælles velfærd.

Stop lappeløsningerne i Vollsmose

Beboersammensætningen i Vollsmose skal ændres. Vi skal have flere med vestlig baggrund til at bosætte sig i Vollsmose og vi skal have skabt arbejdspladser i området. Det gøre ved at nedrive de værste boligbyggerier i området, og opføre nye boliger andre steder i byen.

Effektiv administration af kommunen

Sammenlignes Ålborg og Odense, kan der spares 200 mio årligt på administration i Odense. Disse penge kan flyttes til vores velfærdsområder, og sikre flere varme hænder til børn, unge og ældre. Vi skal i gang hurtigst muligt.
Scroll To Top