Mærkesager

Stærke skoler

Vores børn skal sikres gode og lærerige år i skolen. Flere lærere i nogle klasser er nødvendigt, og der skal fokuseres på at skabe gode klassemiljøer, hvor det bliver positivt at lære nyt.

Tryg alderdom

Flere ældre mærker ensomheden krybe ind. Det kan vi ikke være bekendt overfor de mennesker, der har arbejdet et helt liv for at skabe det samfund, som vi andre i dag glæder os over. Vi skal også sikre, at der er mere tid til den enkelte, og dermed større værdighed og tryghed i den daglige pleje.

Klima

Vores klima er under pres. Derfor skal vi konstant arbejde for mindre forurening og rent drikkevand, samtidig med at vi ikke sætter samfundet helt i stå. Det er en svær balancegang, men jeg er sikker på vi kan.

Flere i job

Ledigheden i byen er alt for høj. Der skal skabes flere job og holdes et konstant fokus på dét, der udvikler byens virksomheder.

Kultur og turisme

Kultur er mere end oplevelser. Det er også identitet og sammenhængskraft. Vores kulturliv skal støttes, styrkes og blomstre. Kultur er også turisme. Vi skal give flere turister lyst til at se vores dejlige by og vores nye HC Andersen oplevelseshus.
Scroll To Top